Bones a tots i totes, mares, pares petits jugadors, membres del club i afició.

Ja engega la Temporada 2012-2013 per al vaixell insígnia dels més petits del Club.

El partit va començar com sempre molt fluix, amb els jugadors lents i les jugades sense cap fortuna, però els nois de l'atlètic ja ens tenen acostumats a que la primera part no es treuen la son de les orelles.

Des del club volem desitjar molta sort a la Gemma i a la Paula, dues de les jugadores del femení cadet-juvenil que aquest estiu han estat fitxades pel FC Barcelona i el RCD Espanyol.

Aquest mati als voltatns de la 1 del migdia al municipal de vilafranca el senior femeni del Atlètic vilafranca començava la lliga estrenant categoria despres de baixar el any passat de la segona divisio nacional, contra el AEM de lleida. 

El partit a començat molt be, per els interesos de les noies de l' Atlètic i al minut 26 de la primera part.

Segon partit de pretemporada, aquest cop contra el Calafell. Si la setmana passada tot i que l'adversari superior amb edat i físic però no amb futbol, s'endugué la victòria, aquesta setmana em reviscut el futbol de la darrera temporada.

"La Quinta dels Magnífics" ha desplegat l'essència que ens va enamorar a tots en la darrera temporada: toc, molt de toc, joc directe, seguretat sota pals, tranquilitat a darrera, bona creacio al mig del camp, profunditat per les bandes i definició a davant.

Hola amics i amigues

Ja ha començat la pretemporada que ens ha de dur a una temporada força interessant.

Serà un any força difícil on ens trobarem clubs de molta alçada i molts equips amb nens de segon any cosa que, en aquestes edats, encara es nota molt.

La primera part va estar molt igualada i només amb una jugada en contra atac el Cubelles es va avançar al marcador (0-1)

La segona part va ser dominada pel Cubelles que va treure a tots els seus jugadors de segon any al camp i la diferència d'edat i de cos va ser reflectida al marcador amb 4 gols a favor de l'equip contrari.

Molt bones a tots i a totes, ja estem un altra temporada submergits un altre cop en els partits dels nostres fills, ara amb una nova categoria i un nou entrenador, però amb les mateixes ganes de sempre i amb la il.lusió dels jugadors.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv