×

Avís

Còpia fallida
Aleví Segona Divisió Grup 1
F.E. Atlètic "A" - Santboia "A"
Dissabte 12

10 - 0

Novembre
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "A"
10
0
Santboia "A"

Les nostres noies van sortir amb ganes i empenta i el primer gol no es va fer esperar, després d’un xut de corner fet per l’Abril. El joc era per tot el camp, ara la tenien les del santboià ara nosaltres... i després d’un xut de la Júlia, que va acabar parant la portera, va acabar la primera part.

La segona part va ser molt animada. Tot just començar va pujar el 2-0 amb un gol de la Paula S.. Les de l’atlètic van continuar fent un joc maco, de pasades entre elles, pujant bé la pilota i xutant moltes vegades a porta, però sense que la pilota acabés entrant. 

Van començar la tercera part jugant bé, tenint una possesió elevada de pilota i el tercer gol va arribar dels peus de la Maria amb un xut potent des de lluny. 3-0. A partir d’aquí podríem dir que s’han relaxat una mica, dominaven la pilota però no feien ocasions de gol. Però malgrat això van fet un gol més abans d’acabar la part (Paula S.) 4-0

En la quarta part les nostres van continuar atacant. Les del santboià es van desinflar una mica (tot i que no van deixar de lluitar) i nosaltres vam tenir més encert en els xuts a porteria (que en el segon temps) i es van fer 6 gols més (1 la Marina, 1 la Paula S. i 4 l’Abril).

S’han vist bones combinacions de pilotes, jugades boniques, passades a l’espai… Jugant així ens feu gaudir a tots !

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv