F.E. Atlètic V. "A"
2
0
Floresta "A"

Aquesta jornada es va poder veure un Atlètic que va sortir sense complexos contra un dels conjunts que han estat aspirant a pujar a Divisió d’Honor fins a les darreres jornades.

La Floresta venia a Vilafranca amb la aurèola de ser l’únic equip de la lliga que ha estat capaç de derrotar al Barça i també disputant-li fins al final la plaça d’ascens...

Llegeix més...

F.E. Atlètic V. "A"
3
0
Bordeta "B"

En jornada de recuperació intersetmanal, l’equip de La Boredeta renuncia a jugar per l’inconvenient de llarg desplaçament i per la situació esportiva de l’equip ja en descens.

De fet, quan es va produir la suspensió del...

Llegeix més...

Barcelona "B"
6
0
F.E. Atlètic V. "A"

En un partit contra el Barça, si no s’està amb intensitat i concentració màximes, per qualsevol escletxa et poden entrar i fer-te un descosit, parlant metafòricament.

Una...

Llegeix més...

Ascó "A"
4
2
F.E. Atlètic V. "A"

Quan s’assoleix l’objectiu principal de la temporada poden passar dues coses; o bé ens traiem la pressió del damunt i la tranquil·litat ens fa jugar amb fluïdesa o podem accedir a una relaxació amb poca actitud i treball de conjunt.

Doncs bé, va sortir el segon. I com que al...

Llegeix més...

Preferent Cadet Grup 1
F.E. Atlètic V. "A" - Escola "B"
Dissabte 30

2 - 2

abril
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca del Penedès

F.E. Atlètic V. "A"
2
2
Escola "B"

Tot i que l’empat és un pobre botí, aquest punt, combinat amb la derrota de l’equip que marca el llindar del descens, certifica la permanència matemàtica a la categoria Preferent del nostre Cadet.

No va començar gens bé el partit pels nostres...

Llegeix més...

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari