×

Avís

Còpia fallida

Espirall "A"
1
0
Vilanova "D"

Aquesta jornada es va poder veure un Atlètic que va sortir sense complexos contra un dels conjunts que han estat aspirant a pujar a Divisió d’Honor fins a les darreres jornades.

La Floresta venia a Vilafranca amb la aurèola de ser l’únic equip de la lliga que ha estat capaç de derrotar al Barça i també disputant-li fins al final la plaça d’ascens...

Llegeix més...

La Pobla "A"
14:00
Masquefa "A"

En jornada de recuperació intersetmanal, l’equip de La Boredeta renuncia a jugar per l’inconvenient de llarg desplaçament i per la situació esportiva de l’equip ja en descens.

De fet, quan es va produir la suspensió del...

Llegeix més...

Vilanova "D"
1
2
l'Arboç "A"

En un partit contra el Barça, si no s’està amb intensitat i concentració màximes, per qualsevol escletxa et poden entrar i fer-te un descosit, parlant metafòricament.

Una...

Llegeix més...

Masquefa "A"
13:00
Santa Coloma "A"

Quan s’assoleix l’objectiu principal de la temporada poden passar dues coses; o bé ens traiem la pressió del damunt i la tranquil·litat ens fa jugar amb fluïdesa o podem accedir a una relaxació amb poca actitud i treball de conjunt.

Doncs bé, va sortir el segon. I com que al...

Llegeix més...

Juvenil Primera Divisió Grup 39
F.E. Atlètic "C" - Masquefa "A"
Diumenge 22

2 - 3

abril
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "C"
2
3
Masquefa "A"

Tot i que l’empat és un pobre botí, aquest punt, combinat amb la derrota de l’equip que marca el llindar del descens, certifica la permanència matemàtica a la categoria Preferent del nostre Cadet.

No va començar gens bé el partit pels nostres...

Llegeix més...

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari