Tercera Divisió Nacional Grup V
Terrassa "A" - Martinenc
Diumenge 3

2 - 4

Març
Terrassa

Estadi Mpal. Olimpic Terrassa

Terrassa "A"
2
4
Martinenc

Després de l'ajornament per la pluja del darrer partit, els nostres petits es desplaçaven fins a la veïna població de Mediona per disputar la segona jornada.

La veritat és que l'equip que jugava a casa ha començat més entonat i en el primer quart ha fet 2 gols amb moltes facilitats donades pel nostre equip a l'hora de defensar.

El segon quart ha estat molt equilibrat, però mentre el Mediona ens feia 2 gols de fortuna, el nostre equip ha estat negat davant de porteria. El més just hagués estat un empat.

El tercer quart si que ha estat de domini nostre i hem encertat una de les diverses ocasions que hem tingut i hem defensat la porteria amb molta voluntat, obtenint així la primera victòria en un quart.

I al darrer quart ha estat el millor que hem jugat, amb diverses aproximacions a la porteria rival que per mala fortuna i punteria no hem sabut materialitzar. En una nova badada defensiva ells s'han avançat al marcador, però pocs minuts després hem empatat amb un gran gol.

No hem tingut més temps per poder acabar amb millor resultat, al final hem perdut per 5 gols a 2, o bé 9 punts a 7, d'acord amb la puntuació dels Jespe.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv