VOLEI SÈNIOR Grup FEMENÍ
Afisiona LTVC - CVVILAFRANCA
Dissabte 7

3 - 0

Novembre
La Torre de Claramunt

Pavelló poliesportiu de Vinçó

Afisiona LTVC
3
0
CVVILAFRANCA

El primer quart ens ha deixat un marcador de tres gols en contra difícils de remuntar

 No és el primer partit que començàvem perdent, però no és fàcil remuntar-li  al primer de la classificació, que ha fet el que ha volgut ens els primers minuts del partit, jugant d’una manera molt pausada i sense oposició per part nostra. No estàvem concentrats en el partit, perdíem  massa la posició al camp i el Vilanova ha sabut llegir entre línies i fer un joc intel·ligent sense cansar-se gaire.

Ens tranquil·litza veure que quan ens hem posat les piles el contrari també s’ha posat nerviós perquè veia que els nostres també tenen futbol; hem fet TRES pals, que haguessin canviat molt la dinàmica del partit, ja que el nostre nivell de confiança hagués crescut notablement. Hem tingut moltes i bones possibilitats de marcar, gairebé tots els jugadors han tingut la seva i això sol ja te mèrit, però quan no entra no entra.  Però s’ha reaccionat massa tard i el contrari s’ha limitat a mantenir el marcador. Val a dir que, quan hem entrat al partit els hem obligat a canviar el sistema de joc i recórrer a les jugades assajades per  ampliar la diferència i finalment guanyar.  Aquesta era l’actitud que havíem de mostrar des del primer quart i no haver de lluitar contra les adversitats com ho hem fet. Amb un partit jugat des del primer minut, de tu a tu, no ens lamentaríem de la mala sort que poguéssim tenir sinó que ho veuríem com una anècdota més. Hauríem fet la diferència de gols més petita i fins i tot guanyar, perquè no?.

En quant a les adversitats.....que la grada sigui educada no vol dir que sigui tonta. Forma part de l’aprenentatge, també pels adults, que a l’àrbitre no se li han de recriminar les decisions, però ningú ens pot negar l’opinió un cop acabat l’encontre: mans a tord i a dret no assenyalades, un penal no pitat on el  jugador contrari s’ha disculpat per l’entrada dins l’àrea i per postres la falta al revés, i a tall d’anècdota, en quant a l’acta, l’adjudicació de l’últim gol nostre  a un altre jugador. No eren només els nens els que no estaven fins.

Hem de treballar més i millor.....Hem de recuperar l’esperit lluitador del començament, ser més constants de principi a fi del partit.

Alineació: Pau P, Robert(1), Martí, Oscar, Àlex, Noel, Ricard(1), Pau, Arnau, Xavier, Oriol. 

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari