×

Avís

Còpia fallida
imatge cronica mas catarro
Mas Catarro "B"
2
17
F.E. Atlètic "B"

Clara superioritat del Benjamí B en totes les fases del joc

En aquest partit que significava la represa de la competició l'equip va sortir amb l'empenta suficient com per deixar el partit decidit ja a la mitja part, que va acabar 1-10.

Els nois van sortir molt concentrats, fent una bona pressió sobre el rival en totes les zones del camp i això va ser decisiu per agafar avantatge ràpidament al marcador. Això va permetre poder jugar la pilota des del darrera i es van veure bones combinacions durant tot el partit.

Aquests partits, on les prestacions del rival permeten jugar amb tranquilitat, serveixen als nostres nois per anar practicant una sortida de pilota jugant des del darrera, començant pel porter, i si no es baixa la intensitat, es generen moltíssimes arribades a la porteria contrària.

Cal destacar les ganes que en tot moment va posar l'equip, tot i que era un partit senzill. Amb aquesta determinació es podran encarar molt millor futurs compromisos que a ben segur seran més complicats.

Van jugar: Gerard, Polo, Martí, Joan, Oscar (2), Alex, Vern (3), Mata (4), Joel (1), Oriol Sanchez (5), Sergi (2) i Xavi.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari