Aquesta és la última entrevista de la Temporada.

Com et trobes actualment al equip en que estas?

Al principi quan et diuen de pujar d'equip sempre et fa por, per que es un graó mes i canvia força.

Però des de el primer moment que vaig entrar al vestuari del filial de l'espanyol vaig saber que seria una molt gran temporada amb totes les jugadores de l'equip. M'he sentit molt estimada dins i fora del camp i crec que això també m'ha ajudat a millorar.

Llegeix més...

En primer lloc ¿Com et trobes?

Bé, de moment m’estan respectant en el que va de temporada les lesions.

¿Com et va aquesta temporada?

Aquesta temporada hi ha hagut molts canvis però de moment m’estic adaptant molt bé al nou entrenador.

Llegeix més...

En primer lloc, com et trobes?

- Hola a tots!

Em  trobo molt bé, amb ganes e ilusió per poder complir el meu somni i  arribar amb el RCD Mallorca lo més a dalt posible i ajudar-los  a pujar a primera, que és a on tenen que estar.

Com et va aquesta temporada?

Molt bé, estic molt feliç aquí al RCD Mallorca, i he començat el 2014  fent el meu primer gol en segona divisió, com a futbolista profesional, que per cert, va ser el meu dessig de reis.

Els companys m'han acoplat fantásticament des de  el principi  (Ja coneixia alguns  d’haver jugat amb ells o contra ells  altres anys)  fent la pretemporada amb el primer equip a Holanda, tot i que havia de jugar amb el RCD Mallorca B.

Llegeix més...

Al llarg de la Temporada anirem fent entrevistes a jugadors que estan fora i han sortit de la nostre base i que estan assolint alts nivells, l'entrevista d'avui es amb el Raimon Marchan (RAI) actualment a les files del Real Madrid C.

En primer lloc, com et trobes?

Bones a tots, dons molt content amb ganes que arribi ja Nadal per poder tornar a casa, a passar les festes amb els meus.

Com et va aquesta temporada?

La temporada de moment està anant molt bé, vaig començar l’any partint de suplent i poc a poc vaig anar fent-me un lloc a l’equip i molt content. Ara fa dos setmanes que hem canviat d’entrenador i toca tornar a lluitar per demostrar que puc tenir un lloc a l’onze.

Llegeix més...

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari